Black Eyed Peas, printre primele nume anunțate de Neversea

Neversea, cel mai mare festival de muzică de la malul Mării Negre, care ar urma să aibă loc între 8 și 11 iulie 2021, în Constanța, anunță primele nume confirmate sau reconfirmate, după anularea festivalului de anul trecut.

Tyga, Dimitri Vegas & Like Mike, Black Eyed Peas, Don Diablo, Nicky Romero,Tchami și Ummet Ozcan B2B Brennan Heart se numără printre cei care vor urca pe mainstage.


Pe scenele underground vor urca artiști de muzică techno, deep house, dubstep și drum&bass. Printre aceștia se află Arapu, Cezar B2B Praslea, Kozo B2B Dan Andrei, Priku, Raresh, Sit, Sublee B2B Cap, Borgore, Dirtyphonics, Dub FX și Malaa.

Organizatorii anunță că vor respecta toate deciziile și recomandările autorităților pentru desfășurarea festivalului “Sănătatea și siguranța fanilor, artiștilor, locuitorilor orașului Constanța și a oamenilor implicați în organizarea evenimentului sunt principala datorie și responsabilitate a creatorilor Neversea, alături de distracția garantată a
festivalului.
“, au spus aceștia.

Fanii pot achiziționa FREEDOM Passports, care le oferă acces la ediția din 2021. Peste 90% dintre fanii care au cumpărat abonamente și bilete pentru ediția din 2020 afestivalului Neversea le-au transformat în varianta ANYTIME Pass, care le asigură accesul, la alegere, la una dintre următoarele 3 ediții Neversea.

Cei care nu au încă asigurată intrarea își pot achiziționa FREEDOM Passports. Categoriile și prețurile pentru acestea sunt următoarele:
– General Access Basic, Freedom Passport 4 zile – 134 euro + taxe
– General Access Flexi, Freedom Passport 4 zile – 149 euro + taxe
– VIP, Freedom Passport – 210 euro + taxe

Lasă un răspuns

× Lasa-ți mesajul aici, va multumim
%d blogeri au apreciat: