Elena Gheorghe a lansat o nouă piesă de dragoste

Iubirea nu este niciodată perfectă, certurile și neînțelegerile intervenind în orice relație. Toate aceste obstacole, însă, odată depășite, consolidează legătura dintre parteneri. Iubirea devine astfel mai puternică și mai intensă, despre această evoluție fiind vorba și în versurile piesei „Trandafiri”, noul single lansat de Elena. Compoziția melodiei este semnată de Alex Pelin și Vlad Lucan, pentru videoclip, artista colaborând cu Cristina Poszet și Andra Marta.

Elena – Trandafir

Elena Gheorghe s-a făcut remarcată inițial ca solista trupei Mandinga, alături de care a lansat două albume de studio: „de corazón” (2003) și „Soarele meu” (2005), cel din urmă primind discul de aur pentru vânzări de peste 15.000 de exemplare.

În 2006, Elena Gheorghe a părăsit trupa Mandinga și a început o carieră solo de succes. Artista are în portofoliu piese apreciate de public, precum „Body Song”, „Ecou”, „Antidot”, „Autograf”, „Până dimineață”. Hituri ca „Mamma Mia”, „Midnight Sun” și „Senor Loco” au depășit granițele țării, ocupând primele poziții în topuri din Japonia, Israel, Spania, Polonia și Italia. În ultima vreme, Elena Gheorghe s-a îndreptat către muzica armânească, lansând o serie de melodii, dar și un album, „Lunâ Albâ” (2019).

Lasă un răspuns

× Lasa-ți mesajul aici, va multumim
%d blogeri au apreciat: