Irina Rimes, Selly și Smiley sunt nominalizați la Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2021

Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards, cel mai mare eveniment dedicat artiștilor preferați ai copiilor din lumea întreagă, revine și anul acesta, într-un format virtual, pe 13 martie. Irina Rimes, Selly, Emil Rengle, Smiley și Mimi se numără printre personalitățile care ar putea primi unul dintre premiile popularului eveniment KCA.

Gazda spectacolului de anul acesta va fi Kenan Thompson – simpaticul actor, comediant și membru al distribuției emisiunii Saturday Night Live. Alături de Kenan, familiile și copiii din toată lumea vor deveni parte din show-ul de anul acesta, într-un mod cu totul special, pentru a-și sărbători favoriții din lumea filmului, muzicii, televiziunii, a sportului și nu numai.

În 2021, pe lista artiștilor și a producțiilor cu cele mai multe nominalizări se regăsesc nume precum: Justin Bieber (5 nominalizări); Stranger Things (patru); Ariana Grande, The Croods: A New Age, Henry Danger, High School Musical: The Musical: The Series, Soul, Trolls World Tour și Wonder Woman 1984, fiecare cu trei nominalizări.

Spectacolul din acest an va oferi spectatorilor experiențe live interactive care vor aduce celebritățile și familiile de acasă chiar pe scena principală. De asemenea, vor avea la dispoziție un sistem de votare live prin intermediul aplicațiilor second screen, pentru ca fanii să râmână în control; și un premiu KCA acordat de o familie norocoasă aleasă în timpul spectacolului.

Foto: Captura YouTube.com

Lasă un răspuns

× Lasa-ți mesajul aici, va multumim
%d blogeri au apreciat: