Dora Gaitanovici lansează melodia ” Haină pe inima mea ”

“Haină pe inima ta” este un cântec-metaforă, după cum spune artista.

”Este un cântec pe care l-am compus împreuna cu Filip Țânțăreanu (chitară) și Georgian Idriceanu (producător). Este un cântec despre căutări, despre iubirea spre care tânjim! Fără iubire, suntem captivi între stâncile colțuroase ale propriei ființe.”, declară Dora.

Piesă „Haină pe inima ta” este compusă de Dora Gaitanovici, alături de Georgian Idriceanu și Filip Țânțăreanu, iar pentru a îmbraca cât mai poetic melodia, Dora a filmat videoclipul la malul marii, la începutul acestui an, pentru a ilustra versurile „Așteptăm iarnă să-nghete timpul și-aș vrea să fiu eu haină pe inima ta”. O producție Universal Music România / MediaPro Music, videoclipul este regizat de către Perspectify, după un concept ce îi aparține Dorei.

Dora Gaitanovici are deja în palmares zeci de trofee naționale, pe lângă participarea cu succes în cadrul Vocea României 2018, unde a fost unul dintre cei patru finaliști.

Dora Gaitanovici studiază pian, saxofon, canto și este pasionată de jazz, blues, rock sau de muzică clasică si, in prezent, este studentă în cadrul Universitățîi de Muzică din București. Primele piese lansate oficial sunt “El nu mă vrea”, “Colț de lună” și “Eu te las” (în colaborare cu What’s UP).

Lasă un răspuns

× Lasa-ți mesajul aici, va multumim
%d blogeri au apreciat: