Actrita Evan Rachel Wood il acuza pe Marilyn Manson de abuzuri.

Vedeta din serialul de succes HBO „Westworld”, nominalizata la Globurile de Aur, a publicat luni un mesaj pe pagina sa de Instagram in care a detaliat acuzatiile. „Numele agresorului meu este Brian Warner, cunoscut lumii drept Marilyn Manson”, a scris Wood.

„A inceput sa ma seduca pe vremea cand eram adolescenta si m-a abuzat oribil ani de zile. Am fost spalata pe creier si manipulata ca sa ma supun. Nu mai vreau sa traiesc cu frica de represalii, calomnii sau santaj. Sunt aici pentru a-l expune pe acest om periculos si pentru lansa un apel companiilor care l-au sustinut, inainte ca el sa distruga alte vieti. Sunt alaturi de numeroasele victime care nu vor mai pastra tacerea”, a transmis actrita.

Dupa mesajul publicat de Wood, cel putin alte patru femei au adus acuzatii impotriva lui Manson, precum agresiuni sexuale, abuzuri psihologice si diferite forme de violenta, constrangere si intimidare, noteaza Vanity Fair.

Evan Rachel Wood, in varsta de 33 de ani, a vorbit anterior despre presupuse abuzuri carora le-a cazut victima, comise de un fost partener de viata al carui nume nu l-a dezvaluit. Marilyn Manson, in varsta de 52 de ani, a negat acuzatii similare formulate anterior impotriva sa, scrie Vanity Fair.

The Independent si Vanity Fair au precizat ca au contactat reprezentati ai artistului, insa acestia nu au raspuns imediat solicitarilor de a comenta pe marginea acestui subiect.

Text:Ziare.com

Foto: Foxnews.com

Lasă un răspuns

× Lasa-ți mesajul aici, va multumim
%d blogeri au apreciat: