Letterbox

Letterbox este una dintre aplicațiile care îți recomandă cele mai bune filme pe care poți să le vezi, de la fime vechi la  filmele noi.

În termeni simpli, Letterboxd vă permite să vă împărtășiți gustul în film și să vă inspirați de la ceilalți. Dar îl puteți folosi și ca un jurnal simplu pentru a vă înregistra opinia despre filme în timp ce le urmăriți și pentru a urmări filmele pe care le-ați văzut vreodată în trecut.

Aplicatia iti da posIbilitatea SA ITI SETEZI un grup de prieteni sau de oameni pe care sa îl urmărești să îți iei inspirația din filmele pe care urmăresc ei.

In urma filmelor urmarite poti desigur să scri recenzii, sa recomanzi filmul, sau sa îi dai shar unui prieten cu titlul care ti-a placut tare mult

       Ai un fel de IMDb unde pot să citești informatii despre actori și alte lucruri cu privire la film

Iti poti crea  o listă cu filmele pe care vrei sa le urmărești și după ce le-ai urmarit le poti  bifa ca sa nu mai fie in lista cu filme de urmarit si ele trec in lista cu fime deja vazute.

        Ai posibilitatea sa evaluezi filmele, notandu-le si daca vrei cumva peste un timp sa te intorci la un anumit film vazut si care ti-a placut tare mult, dar nu ti-aminteste numele poti sa vizionezi istoricul din letterboxd

Aplicatia este disponibil pentru toată lumea acum la nivel global.

Lasă un răspuns

× Lasa-ți mesajul aici, va multumim
%d blogeri au apreciat: