Noul sezon „Dexter” și-a adjudecat personajul negativ; află cine este acesta

În toamna anului trecut, publicul a aflat că rețeaua de televiziune Showtime va lansa o serie de 10 episoade, ce îl vor readuce în fața publicului pe Michael C. Hall ca personaj principal, dar și pe producătorul principal al serialului, Clyde Phillips. Apoi, noi detalii au fost scoase la iveală. A fost dezvăluit un nou membru al echipei – Marcos Siega – ce va semna producția noului proiect și chiar va regiza șase din cele 10 episoade. Mai mult, s-a confirmat că noua serie nu are ca scop refacerea controversatului final, în care Dexter și-a înscenat în mod dramatic propria moarte, astfel încât să poată trăi o viață secretă ca tăietor de lemne în Oregon.

Photo: Looper.com/TYLER PISAPIA

Acum, show-ul oferă o nouă doză de entuziasm și ne face cunoștință cu Kurt Caldwell, personajul negativ al seriei. Acesta va fi interpretat de actorul Clancy Brown. În ceea ce privește povestea antagonistului, acesta „s-a născut și a crescut în orașul Iron Lake. De fapt, unii îl consideră primarul neoficial al orășelului. Caldwell a realizat ce înseamnă visului american când a trecut de la a fi șofer pe tir, așa cum a fost și tatăl său, la a fi proprietarul mai multor camioane și punând bazele unei afaceri. Puternic, generos, iubit de toată lumea – este un adevărat lider. Dacă te sprijină, consideră-te binecuvântat. Dar dacă îl trădezi pe Kurt sau rănești pe cineva la care ține… Dumnezeu să te ajute”.

Cu noul rol, Clancy Brown se alătură unei liste impresionante de actori care au interpretat personaje negative în „Dexter”. Printre aceștia se numără John Lithgow (Arthur Mitchell), Edward James Olmos (professor James Gellar), Ronny Cox (Walter Kenney) sau Jimmy Smits (Miguel Prado).

Clancy Brown este cunoscut pentru producții ca „The Shawshank Redemption”, unde l-a interpretat pe Căpitanul Byron Hadley, „Bad Boys” (Viking Lofgren), „Highlander” (The Kurgan) sau serialul „Carnivàle” (Justin Crowe). Mai mult, Brown i-a dat voce personajului Dr. Krabs din show-ului „SpongeBob SquarePants”.

Sursa Text :infomusic.ro

Lasă un răspuns

× Lasa-ți mesajul aici, va multumim
%d blogeri au apreciat: