Când va fi lansat în România CAT S52?

Caterpillar a anunţat de curând noul său smartphone CAT S52, un model mid-range în specificaţii, dar cu design mult mai apropiat de cel al unui dispozitiv mobil obişnuit.

Dacă iei strict lista de specificaţii hardware a lui CAT S52 şi o pui într-un tabel, vei realiza că avem de a face cu un dispozitiv mobil relativ banal, cu componente în mare parte de medie. Un ecran de 5,7” pe format 18:9 cu rezoluţie HD+ nu este tocmai ceva impresionant în 2019, iar chipset-ul Helio P35 de la MediaTek nu este tocmai popular. Totuşi, aceste componente ar putea fi de ajuns pentru cei care sunt în „targetul” CAT S52.

Compania doreşte să se adreseze celor care lucrează într-adevăr într-un mediu mai „periculos”, precum şantierele de construcţie, sau care practică sporturi extreme. Astfel, puţină performanţă în favoarea rezistenţei sporite ar putea fi un compromis bun. De altfel, chiar dacă telefonul nu arată foarte mult ca unul „rezistent”, acesta este construit pentru a rezista la fel de bine precum alte modele ale companiei. De exemplu, sticla de pe partea din faţă este protejată de încă un strat de Gorilla Glass de 0,7mm, mai gros decât cel de pe telefoanele obişnuite. Apoi, toată această sticlă are o ramă de plastic, care nu permite contactul direct cu solul în cazul unui accident. Desigur, tot telefonul este înconjurat de o ramă metalică rezistentă, cât şi de un spate acoperit cu un plastic texturat, care nu permite alunecarea.

sursa: descopera.ro

Lasă un răspuns

× Lasa-ți mesajul aici, va multumim
%d blogeri au apreciat: