Brianna, interpreta piesei „Lost in Istanbul”, lanseaza un nou single ,,Oh Ma Ma”

Brianna, artista a carei voce a cucerit publicul romanesc si international cu piesa ,,Lost in Istanbul” si care in prezent are peste 81 de milioane de vizualizari pe Youtube, lanseaza astazi un nou single cu videoclip, ,,Oh Ma Ma”.

Brianna vine cu o perspectiva idilica prin versurile care creeaza o declaratie jucausa din timpul unei relatii aflate la inceput. Produsa de Thrace Music, piesa vine cu un aer proaspat si un videoclip de imagine care o surprinde pe artista intr-o ipostaza inedita, la bordul unui avion.

,,Dupa succesul piesei Lost in Istanbul a fost dificil sa aleg ce va urma pentru mine. Insa, ascultand pentru prima oara demo-ul de la ,,Oh Ma Ma” nu a trebuit sa stau prea mult pe ganduri si am zis da! This is the one! Sunt foarte mandra de tot ce am facut impreuna cu echipa de la Thrace si abia astept sa vad feedback-ul ascultatorilor”, declara Brianna.

Acordurile piesei si versurile au fost scrise de Cristian Tarcea (Monoir) si alti 3 songwriteri internationali: YNGA, Eliya (4 Magic) si Jungleboi, la Sofia Songwriting Camp, organizata de Virginia Records si EKKO Music.

,,Piesa Oh Ma Ma am realizat-o la Sofia Songwriting Camp alaturi de 3 writeri internationali foarte talentati. Imediat am simtit ca vibe-ul este foarte potrivit si apropriat Briannei fapt pentru care i-am si aratat piesa in momentul in care am terminat-o. Chimia s-a legat, iar ei i-a placut ceea ce eu am simtit si facut alaturi de cei 3 writeri in sesiunea muzicala de la Sofia. Dupa totul s-a legat foarte usor. Silviu Mindroc s-a ocupat de clip asa cum a stiut mai bine, surprinzand-o pe Brianna intr-o ipostaza usor nemaivazuta pana acum, intr-un avion”, a declarat producatorul Cristian Tarcea. Videoclipul piesei ,,Oh Ma Ma” al carui regizor este Silviu Mindroc a fost filmat la Buftea, iar de make-up s-a ocupat Florina Mindroc. Printre cele mai apreciate piese ale artistei se numara “All I Need”, single cu care a reusit sa ia discul de aur in Turcia pentru cea mai vanduta piesa, “The Violin Song” a carei voce este, dar si “Lost in Istanbul” care are peste 81 de milioane de vizualizari pe Youtube si a cucerit topurile unor tari precum Turcia, Grecia, Germania si Rusia.

sursa:utv.ro

Lasă un răspuns

× Lasa-ți mesajul aici, va multumim
%d blogeri au apreciat: