Frozen II înregistrează cifre record în primul weekend în România

Debutul „Frozen II” s-a dovedit a fi cel mai bun weekend de premieră înregistrat vreodată pentru o animaţie, dar și cel mai bun weekend de încasări generate de o animație a Studiourilor Disney.

Entuziasmul general pentru noul film din seria Frozen s-a reflectat și în încasări, care s-au aliniat, și în România, trendului record din Statele Unite. Potrivit Variety, filmul este singura animaţie care a înregistrat încasări de peste 100 de milioane de dolari în afara verii.

Lungmetrajul „Frozen II” a generat încasări de 127 de milioane de dolari în weekendul de debut în Statele Unite, stabilind un record pentru o animaţie lansată în luna noiembrie.

Primul weekend „Frozen II” plasează filmul pe locul trei în topul celor mai bune filme de animație după încasări, după „Incredibilii II”, cu 182 de milioane de dolari, şi „În căutarea lui Dory”, cu 135 de milioane de dolari, scrie Variety.

Alte recorduri marcate de „Frozen II”, în Romania, includ al doilea cel mai bun weekend de debut al anului după „Răzbunătorii: Sfârșitul jocului”, dar și al treilea cel mai bun weekend de debut din toate timpurile, pentru Studiourile Disney, după „Star Wars: Episodul VII” și „Răzbunătorii: Sfârșitul jocului”. 

Noul film din seria „Frozen” spune povestea preferaților publicului – Anna, Elsa, Kristoff, Olaf și Sven – care pleacă din Arendalle către o pădure străveche, în care este toamnă mereu, pentru a descoperi sursa puterilor Elsăi, dar și pentru a salva regatul.

Aventură, efecte speciale, dinamism, acțiune și emoție, toate acestea au atras fanii seriei la cinematografele din România în weekendul de debut al filmului Frozen II.

sursa text: paginademedia.ro

Lasă un răspuns

× Lasa-ți mesajul aici, va multumim
%d blogeri au apreciat: