Pink a anunțat că va lua o pauză de la muzică.

Ultimii doi ani au fost într-adevăr unii dintre cei mai încărcați din întreaga carieră a lui Pink! După o absență de cinci ani, artista în vârstă de 40 de ani a revenit în forță în 2017 cu lansarea albumului „Beautiful Trauma” și anul acesta cu noul album „Hurts 2B Human” și chiar a primit o stea pe Walk of Fame.

Invitată în cadrul galei Country Music Awards, Pink le-a oferit un interviu în exclusivitate celor de la Entertainment Tonight, în care a vorbit despre planurile ei.

„Am făcut doi ani și jumătate de muzică și acum Willow trebuie să se întoarcă la școală. Jameson va începe curând grădinița. Este un fel de an al familei. Și Carey are multe de făcut, de asemenea. Mă susține foarte mult, m-a însoțit în jurul lumii și acum este rândul lui”, a declarat ea.

Artista adoră să meargă la evenimente însoțită de membrii familiei și deja a făcut o tradiție din acest lucru. La fel s-a întâmplat și miercuri la Bridgestone Arena din Nashville, unde cei patru au întors toate capetele.

Întrebată despre asta, Pink a răspuns: „Sunt extrem de multe lucruri de văzut și este foarte cool. Acesta este cel de-a doilea eveniment de CMA al lui Willow. Data trecută a fost o prințesă”.

Lasă un răspuns

× Lasa-ți mesajul aici, va multumim
%d blogeri au apreciat: